Calculatie Bureau Velsen
Voor al uw onafhankelijke Advies, Calculatie's & Inspectie's!


Welkom bij Calculatie Bureau Velsen!

Om in het hedendaagse bedrijfsleven goed te kunnen functioneren, en u te kunnen blijven onderscheiden van de concurrentie. moet uw bedrijf zich concentreren op de kernactiviteiten. laat ons uw helpen en alles omtrent schilderwerk

Uw wensen, uw klanten dat is onze zorg. Wij staan altijd garant voor een eerlijk, betrouwbaar en uitgedacht plan van aanpak, advies en onafhankelijk calculatiewerk.

Onze professionele calculaties, advies en inspecties nemen voor u deze taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent! 


Wij calculeren, inspecteren en adviseren altijd onafhankelijk alles wat met schilderwerk te maken heeft. Wij bieden ondersteuning voor alle soorten werkzaamheden die te maken hebben met de schilders-branche, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw eigen kerntaken. Wij bieden ook verschillende services voor particulieren, vraagt u zich af: wat kost een schilder? Wat zijn de schilder kosten voor mijn huis? of wilt u gewoon graag een onafhankelijke calculatie? neem dan direct contact met ons op. Vraag naar de voorwaarden en/of kosten die hier aan verbonden zijn.